Vi har over 35 års samlet erfaring fra bilbransjen. Daglig leder har mesterbrev innen bilmekanikerfaget, og har drevet eget foretak med bilsalg og bilverksted siden 1988.

Denne erfaringen kommer deg som kjøper tilgode gjennom ekstra trygghet når det viktige valget av bil skal avgjøres. Som kunde hos Vatland Bil AS kan du være trygg på at vi har gjort en grundig og omfattende jobb med å kontrollere hver enkelt bil som blir importert, og du vil aldri risikere å kjøpe «katta i sekken» hos oss. Vi er eiere av bygget vårt, som ligger midt i hovedpulsåren mellom Karmøy og Haugesund. Vi er også deleier i verkstedet Auto Proff som holder til i samme bygg som oss.
Gjennom årene har vi opparbeidet oss kontaktpersoner hos store aktører rundt om i Europa som vi kjøper biler av jevnlig. Våre gode innkjøp gir deg som kunde en veldig god pris da vi klarer å holde kostnadene til enhver tid så lave som overhodet mulig. Har du et spesielt ønske, ta kontakt med oss, så kan vi se om vi ikke klarer å få tak i din drømmebil.

Vi kan tilby et bredt og variert utvalg av nyere bruktbiler, hovedsaklig importert fra våre gode kontakter i blant annet Tyskland. Vi fokuserer på biler av høy kvalitet, kombinert med lav kilometerstand og høyt utstyrsnivå. Våre biler representerer de fleste prisklasser, fra små til store biler.

 

«Best pris på nyere bruktbil?» – Kanskje en tøff påstand, og helt sikkert en som kan diskuteres, men vi mener at vi, bil for bil, sammenlignet på årsmodell, kilometerstand, utstyrsnivå og den kosmetiske og tekniske tilstanden på bilen, kan konkurrere med de aller fleste.

 

Samarbeidspartnere

samarbeid2Gjensidige